Tartalom

A telepítésről
Regisztráció
Általános tudnivalók, főmenü
A műhelyrajz elkészítése
Ellenőrzés a térbeli modellen
A kiterítés elkészítése
Kiterítési opciók
Az adatok mentése
Nyomtatás
Mentés plotter-fájlba
Beállítások
Ábragyűjtemény

Regisztráció

A program szoftveres másolásvédelemmel van ellátva, minden önálló gépre való telepítéskor regisztráció szükséges a teljes funkcionalitás eléréséhez.

Telepítés után - a licensz-szerződés megkötéséig és a felhasználási jog ellenértékének kiegyenlítéséig - a program nem regisztrált, DEMO módban fut.

Regisztrációra a File menüpont Regisztráció almenüjének kiválasztásával van lehetőség a következőképpen:

  • írja be a telepítő CD-n olvasható, 10-jegyű sorozatszámot a regisztrációs ablak első adatbeviteli mezőjébe, vagy - amennyiben a programot Internetről töltötte le - keresse fel munkatársunkat, és kérjen sorozatszámot
  • a számítógép azonosítója mezőben megjelenő számot küldje el faxon, vagy olvassa be munkatársunknak telefonon
  • a munkatársunktól kapott programkódot írja be az ablak harmadik adatbeviteli mezőjébe, majd nyomja meg a mentés gombot.

Amennyiben az adatok helyesek, és Ön felhasználásra jogosult, a program regisztrálttá válik, és teljes funkcionalitással működik tovább.

Amennyiben a számítógép hardver- vagy operációs rendszeri elemeiben változás történik (memóriabővítés, diszk-csere, operációs rendszer csere, stb.), és a korábban regisztrált változat csak DEMO módban indul el, keresse fel munkatársunkat!